Focuri de armă trase pentru oprirea şoferului unui buldoexcavator care conducea haotic în Alexandria

  • Poliţiştii din Alexandria, judeţul Teleorman, au tras focuri de armă pentru a opri şoferul unui buldoexcavator care conducea haotic şi care a distrus culturile de mazăre ale unui localnic.
  • Şoferul a părăsit vehiculul şi este căutat, luni, de oamenii legii.
91 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă trase pentru oprirea şoferului unui buldoexcavator care conducea haotic în Alexandria

Poliţia municipiului Alexandria a fost sesizată, în noaptea de duminică spre luni, de un bărbat din localitate care a spus că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre.

O patrulă de siguranţă publică a mers la faţa locului. Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă şoferul utilajului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe centura ocolitoare a oraşului şi în zona extravilană.

Astfel, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, încercând să îl determine să oprească. Cu toate acestea, şoferul buldoexcavatorului a încercat, în repetate rânduri, să lovească autospecialele şi pe poliţişti, astfel că oamenii legii au folosit armamentul din dotare, către anvelopele vehiculului. Şoferul nu a oprit nici de această dată.

În extravilanul localităţii, terenul accidentat nu a permis urmărirea de către poliţişti, ulterior vehiculul fiind abandonat.

Poliţiştii din Alexandria fac, luni, activităţi în vederea stabilirii identităţii şi depistării acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici