Forţa de muncă la privat în 2010. De la concedieri la salarii şi ore suplimentare

Chiar dacă au făcut disponibilizări şi au micşorat bugetele de salarii în 2009, patronii nu au aplicat aceeaşi politică de restricţii şi în cazul celor rămaşi, arată cotidianul "Gândul".

12 afișări
Imaginea articolului Forţa de muncă la privat în 2010. De la concedieri la salarii şi ore suplimentare

Forţa de muncă la privat în 2010. De la concedieri la salarii şi ore suplimentare (Imagine: Gândul/Publimedia)

La începutul acestui an, salariul mediu pe angajat era cu 14% mai mare faţă de acum un an, în condiţiile în care fondul de salarii s-a micşorat cu 5%, iar numărul de salariaţi s-a redus cu 18%, conform raportului PayLogic privind evoluţia salariilor în perioada ianuarie 2009 - ianuarie 2010 aflat în curs de finalizare, comunicat la solicitarea Gândul. Aşa au procedat anul trecut un număr de 25 de firme private din domenii precum auto, medical, financiar, retail şi servicii.

Citeşte mai multe despre angajaţii din domeniul privat pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici