Fost adjunct al şefului Poliţiei Judeţene Vâlcea, arestat

Fostul adjunct al şefului Poliţiei Judeţene Vâlcea, comisar-şef Daniel Munteanu, a fost arestat preventiv, miercuri, de Curtea de Apel Piteşti, la propunerea DNA Piteşti, care emisese pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru luare de mită şi alte fapte de corupţie.

71 afișări
Imaginea articolului Fost adjunct al şefului Poliţiei Judeţene Vâlcea, arestat

Fost adjunct al şefului Poliţiei Judeţene Vâlcea, arestat

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au admis propunerea procurorilor DNA Piteşti de arestare preventivă, pentru 29 de zile, a comisarului-şef Daniel Munteanu, fost adjunct al şefului IPJ Vâlcea.

La aflarea sentinţei, Munteanu s-a declarat de acord cu introducerea recursului de către avocaţi şi nu a comentat decizia instanţei.

Comisarul-şef a fost scos sub escortă din sediul Curţii de Apel Piteşti şi dus în arestul IPJ Argeş.

Fostul adjunct al şefului Poliţiei Judeţene Vâlcea, comisar-şef Daniel Munteanu, care s-a pensionat în 29 aprilie din motive medicale, a fost reţinut, marţi, de procurorii DNA, pentru 24 de ore, pentru fapte de corupţie.

Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Vâlcea, comisar-şef Florian Marin, în cursul zilei de marţi comisarul-şef Daniel Munteanu a fost anunţat să se prezinte la sediul Poliţiei Vâlcea deoarece urma ca procurorii DNA Piteşti să facă o percheziţie în fostul birou al acestuia.

"Daniel Munteanu, fost inspector şef adjunct al Poliţiei Vâlcea, s-a pensionat începând cu data de 29 aprilie, din motive medicale, după ce timp de trei luni a fost în concedii medicale. Marţi, procurorii DNA Piteşti au făcut o percheziţie în fostul birou al comisarului-şef Munteanu, dar nu au fost ridicate documente", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, şeful Poliţiei Judeţene Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici