Fost candidat la Primăria Bârlad, la spital după ce s-a împuşcat cu un pistol cu bile

Un om de afaceri din Bârlad, fost candidat al PP-DD la primăria municipiului, a ajuns la spital, miercuri, după ce s-a împuşcat cu un pistol cu bile, primele date ale anchetatorilor arătând că ar fi fost vorba despre un accident.

323 afișări
Imaginea articolului Fost candidat la Primăria Bârlad, la spital după ce s-a împuşcat cu un pistol cu bile

Fost candidat la Primăria Bârlad, la spital după ce s-a împuşcat cu un pistol cu bile (Imagine: Shutterstock)

Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vaslui, omul de afaceri Daniel Andrei, în vârstă de 39 de ani, fost candidat la Primăria Bârlad, a suferit răni la faţă.

El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Bârlad.

"În acest caz au fost începute cercetări pentru a se stabili în ce condiţii a avut loc incidentul. Din primele verificări se pare că este vorba despre o autoaccidentare", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX inspectorul-şef al Poliţiei judeţene Vaslui Mihai Carp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici