Fost primar, acuzat că a descărcat filme pentru adulţi în laptopul Primăriei

Fostul primar al comunei doljene Botoşeşti-Paia, Constantin Fugaru, este acuzat de către actualul edil-şef al localităţii, Ion Moraru, că ar fi folosit un laptop achiziţionat de Primărie pentru a descărca filme destinate exclusiv adulţilor, însă acesta respinge categoric acuzaţiile.

152 afișări
Imaginea articolului Fost primar, acuzat că a descărcat filme pentru adulţi în laptopul Primăriei

Fost primar, acuzat că a descărcat filme pentru adulţi în laptopul Primăriei

Actualul primar al comunei Botoşeşti-Paia, Ion Moraru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că a găsit filmuleţele destinate adulţilor în momentul în care a încercat să caute hotărârile Consiliului Local care ar fi trebuit să fie salvate pe laptop.

"Am căutat pe calculator şi mă aşteptam să găsesc hotărârile adoptate ale Consiliului Local. Pe calculator, erau salvate însă filmuleţe sexy şi manele", a declarat Moraru.

El spune că laptopul, achiziţionat din bani publici, era acasă la fostul primar.

"Am pus să mi-l aducă. Când l-au adus, am văzut ce era în el şi am pus să-l sigileze", a mai spus primarul din Botoşeşti-Paia, Ion Moraru.

Fostul primar al comunei, Constantin Fugaru, susţine că laptopul pe care erau salvate videoclipurile porno nu a stat tot timpul la el.

"Nu e adevărat. O să-l dau în judecată pe domnul Moraru. Sunt numai minciuni. Laptopul a stat la Primărie, iar de când nu mai sunt eu primar, de trei luni de zile, puteau să facă absolut orice", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Constantin Fugaru.

El îl bănuieşte pe fiul unui consilier personal al primarului pentru introducerea filmelor în laptop.

"Eu nu ştiu să descarc nimic. Atunci când am filmat drumurile din comună cu telefonul mobil am descărcat filmuleţele în laptop cu ajutorul fiului consilierului personal al domnului Moraru", mai spus Fugaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici