Fost primar de la Sectorul 6, prins cu viteză în trafic deşi avea permisul suspendat

Fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, a fost oprit în trafic, duminică, pentru că depăşise regimul legal de viteză. Poliţiştii au aflat că fostul edil avea şi permisul suspendat.

7949 afișări
Imaginea articolului Fost primar de la Sectorul 6, prins cu viteză în trafic deşi avea permisul suspendat

Fost primar de la Sectorul 6, prins cu viteză în trafic deşi avea permisul suspendat

Cristian Poteraş a fost oprit în trafic duminică, în jurul orei 08.10, de poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1.

Poliţiştii au oprit maşina pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost stabilit că şoferul în vârstă de 58 de ani, aveadreptul de a conduce vehicule suspendat.

Surse din anchetă au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre Cristian Poteraş, fostul primar al Sectorului 6.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal conform art.335 alin.2 din Codul Penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici