Fosta fabrică de tutun din Carei, mistuită de flăcări - VIDEO

Fosta fabrică de tutun din Carei a ars aproape în întregime în urma unui incendiu fără victime, cauzele urmând a fi stabilite de o comisie formată din pompieri şi poliţişti, a declarat, miercuri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, Aurel Ulici.

149 afișări
Imaginea articolului Fosta fabrică de tutun din Carei, mistuită de flăcări - VIDEO

Fosta fabrică de tutun din Carei, mistuită de flăcări (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit marţi, în jurul orei 17.00 şi a fost stins trei ore mai târziu. Hala care a ars are o suprafaţă de 1.000 de metri şi două niveluri, iar în interiorul acesteia nu erau oameni, pentru că fabrica este dezafectată, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

La faţa locului au fost trimise, iniţial, de la departamentul de pompieri din Carei, trei autospeciale cu apă, o autoscară şi o motopompă pentru alimentare. Ulterior, pompierii au cerut sprijinul unor echipaje de la Tăşnad şi Satu Mare, care au ajutat la stingerea incendiului.

Potrivit lui Hulici, stingerea incendiului a durat mult pentru că reprezentanţii ISU nu au vrut să pună în pericol viaţa pompierilor şi nu i-au trimis înăuntrul halei. El a precizat că planşeul clădirii se sprijinea pe grinzi din lemn şi ar fi existat pericolul ca hala să se prăbuşească.

Video Stirileprotv.ro

Incendiul a fost stins în jurul orei 20.00, însă un echipaj de pompieri a rămas în zonă până miercuri dimineaţă, pentru a supraveghea zona.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită de o comisie formată din pompieri, poliţişti şi experţi criminalişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici