Fostul consilier ministerial Radu Donciu, audiat la DNA

Fostul consilier ministerial Radu Donciu s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a da detalii în legătură cu acuzaţia de luare de mită din dosarul privatizărilor strategice în care s-a infirmat soluţia de neîncepere a urmăririi penale pentru fapte de corupţie.

88 afișări
Imaginea articolului Fostul consilier ministerial Radu Donciu, audiat la DNA

Fostul consilier ministerial Radu Donciu, audiat la DNA (Imagine: Mediafax Foto)

"L-au chemat astăzi (luni - n.r.) şi l-au întrebat dacă a primit mită, iar domnul Donciu a spus că nu a primit mită", a declarat, pentru MEDIAFAX, avocata fostului consilier, Ana Maria Mihălcescu.

Aceasta a mai arătat că pe Donciu nu-l deranjează că se fac cercetări faţă de el, cât îl deranjează infirmarea soluţiei de neîncepere a urmăririi penale în acest dosar.

"Se reiau aceleaşi acuzaţii generale. Nu există absolut nicio probă, nimic, nimic", a precizat Mihălcescu.

Fostul consilier la Ministerul Comunicaţiilor Radu Donciu a fost şi în 3 septembrie la DNA, pentru a i se prezenta învinuirile din dosarul în care s-a infirmat soluţia de neîncepere a urmăririi penale (NUP) pentru fapte de corupţie, procurorii cercetând dacă acesta a primit mită pentru transmiterea de informaţii secrete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici