Fostul deputat Aurelian Mihai are leziuni uşoare în urma accidentului auto în care a fost implicat

Fostul deputat PPDD Aurelian Mihai, care a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier, când se îndrepta spre Bucovina, unde a făcut Revelionul, are leziuni uşoare, deşi s-a rostogolit cu maşina de patru ori între Buzău şi Râmnicu Sărat.

818 afișări
Imaginea articolului Fostul deputat Aurelian Mihai are leziuni uşoare în urma accidentului auto în care a fost implicat

Fostul deputat Aurelian Mihai are leziuni uşoare în urma accidentului auto în care a fost implicat

”Trecuserăm de Buzău. Eu eram pe scaunul din dreapta. Şoferul, un prieten, conducea foarte bine. Tocmai ce terminasem să vorbesc la telefon cu mama. La un moment dat, prietenul meu a pierdut controlul maşinii. Din sens opus venea un TIR, care ne claxona. Totul a durat foarte puţin. Nu reţin decât imaginea geamului care se sfărâma înspre mine. Persoana care a făcut expertiza mi-a zis că, de fapt, maşina s-a rostogolit de patru ori”, a povestit pentru MEDIAFAX Aurelian Mihai.

El a precizat că, după accident, a fost la spital, unde medicii au constatat că are leziuni minore, printre care o entorsă cervicală.

Fostul deputat de Diaspora a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu maşina avariată şi un mesaj.

”Atunci când ţi se oferă o a ... doua <viaţă>, în cazul meu, mai mult decât a doua, aduci mulţumiri oricui, te rogi ca nimeni să nu cunoască vreodată suferinţa, ca să nu treacă prin experienţa neplăcută prin care ai trecut şi mai ales încurajezi, te rogi pentru liniştea sufletească a celor aflaţi lângă tine în momentul accidentului, de la mic la mare, de la şofer la cei aflaţi pe bancheta din spate a maşinii. Atunci când scapi teafăr, poţi spune cu toată încrederea că <Dumnezeu nu doarme>, ci veghează şi-I mulţumeşti”, a scris Aurelian Mihai.

Aurelian Mihai a fost ales deputat, din partea PPDD, în legislatura 2012-2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici