Fostul deputat PNL Titi Holban şi soţia sa, răniţi într-un accident în Buzău

Fostul deputat PNL Titi Holban şi soţia sa au fost răniţi, vineri, în urma unui accident de circulaţie produs în Buzău, pe DN 2. Fostul parlamentar a suferit răni la cap şi a fost transportat la spital după ce maşina în care se afla s-a lovit de un cap de pod, transmite corespondentul MEDIAFAX.

581 afișări
Imaginea articolului Fostul deputat PNL Titi Holban şi soţia sa, răniţi într-un accident în Buzău

Fostul deputat PNL Titi Holban şi soţia sa, răniţi într-un accident în Buzău

Directorul Ambulanţei Buzău, Lhuana Zissu, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, că echipajele medicale au fost solicitate, vineri, pe DN 2, la Poşta Câlnău, la un accident.

Implicate au fost două persoane, respectiv fostul deputat PNL Titi Holban şi soţia sa, care în urma accidentului au suferit leziuni ce au impus transportul la spital.

”Fostul deputat a suferit un traumatism cranian, uşor, iar soţia traumatisme de coloană cervicală şi toracică. Noi i-am preluat în stare stabilă, conştienţi. Au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii", a declarat Zissu.

Potrivit Poliţiei Buzău, maşina condusă de Titi Holban se deplasa de la Râmnicu Sărat către Buzău. Şoferul, fostul deputat, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici