Fostul deputat Vasile Horga, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Fostul deputat Vasile Horga a fost trimis, vineri, în judecată, pentru ucidere din culpă, cauza urmând să fie soluţionată de Judecătoria Târgovişte. Fostul parlamentar va fi judecat pentru că a accidentat mortal un pieton.

448 afișări
Imaginea articolului Fostul deputat Vasile Horga, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Fostul deputat Vasile Horga, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

"În seara de 15.07.2015, în jurul orei 22:00, în timp ce inculpatul Horga Vasile se deplasa cu autoturismul pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Târgovişte, a surprins şi a accidentat mortal victima N.G. care s-a angajat în traversarea DN 71, de la stânga la dreapta, fără să se asigure şi la distanţă de trecerea de pietoni aflată în zonă. Accidentul s-a produs în localitatea Ulmi, judeţul Dâmboviţa, iar din probatoriul administrat a rezultat că inculpatul circula cu o viteză peste limita legală admisă în localitate", transmite Parchetul General.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici