Fostul pilot de raliuri, Daniel Onoriu, a fost plasat în arest la domiciliu

Fostul pilot de raliuri, Daniel Onoriu, a fost plasat în arest la domiciliu fiind acuzat de infracţiunea de distrugere după ce a fost acuzat de fosta iubită că i-a incendiat maşina, decizia fiind luată duminică dimineaţă de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.

1283 afișări
Imaginea articolului Fostul pilot de raliuri, Daniel Onoriu, a fost plasat în arest la domiciliu

Fostul pilot de raliuri, Daniel Onoriu, a fost plasat în arest la domiciliu (Imagine: Sebastian Sascu/ Mediafax Arhiva Foto)

Onoriu este acuzat de infracţiunea de distrugere, degradare sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, care se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă.

Fostul pilot de raliuri a fost reţinut după, potrivit unor surse judiciare, a recunoscut, în timpul audierilor de la Secţia de 2 de Poliţie din Bucureşti, că a incendiat autoturismul fostei sale iubite.

Bărbatul a fost acuzat de către fosta sa iubită că i-ar fi incendiat autoturismul după ce s-au despărţit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici