Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko şi-a făcut batalion cu veterani în Donbass şi le-a dat arme din fabricile sale

Mesajul fostului preşedinte este optimist: „Nu vă temeţi de Putin, vom câştiga”.

17058 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko şi-a făcut batalion cu veterani în Donbass şi le-a dat arme din fabricile sale

Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko şi-a făcut batalion cu veterani în Donbass şi le-a dat arme din fabricile sale

Petro Poroşenko, fost preşedinte şi om de afaceri, a părăsit rolul de civil şi s-a îmbrăcat în militar din 24 februarie. A înfiinţat un batalion care reuneşte elemente alese, printre care diverşi veterani ai Donbassului, Unii sunt dislocaţi în faţa vehiculului blindat (produs de una dintre fabricile sale) staţionat în curtea sediului.

Poroşenko este convins că armata de la Kiev poate reuşi victoria, dacă primeşte arme din Occident care trebuie să facă o investiţie în siguranţa tuturor.

„Nu îmi place să spun că ne vom lupta până la capăt, mai degrabă aş spune că vom lupta până la victorie. Dar pot spune şi că, dacă pacea în Ucraina depinde de viaţa mea, atunci sunt gata să o dau”.

Politicianul cu camuflaj a avut mai multe contacte cu Putin în trecut: " Este greu de înţeles ce îi trece prin cap, dar pot da câteva sugestii în contextul negocierilor în desfăşurare”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici