Fostul profesor de la "Jean Monnet" acuzat de relaţii sexuale cu o elevă, eliberat. Decizia poate fi contestată

Judecătoria sectorului 1 a decis, marţi, că fostul profesor de la "Jean Monnet" poate fi judecat în libertate în dosarul în care este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă, dar hotărârea poate fi contestată de procurori.

596 afișări
Imaginea articolului Fostul profesor de la "Jean Monnet" acuzat de relaţii sexuale cu o elevă, eliberat. Decizia poate fi contestată

Fostul profesor de la "Jean Monnet" acuzat de relaţii sexuale cu o elevă, eliberat. Decizia poate fi contestată (Imagine: Catalina Filip/Arhiva Mediafax Foto)

Judecătoria sectorului 1 a admis, astfel, cererea de eliberare sub control judiciar făcută de Vişan.

Fostul profesor de sport de la Liceul "Jean Monnet", Octavian Vişan, a fost deferit justiţiei pentru că a întreţinut acte sexuale cu o elevă în timpul unei excursii la Predeal.

El a mai fost eliberat o dată de Judecătoria sectorului 1 în 15 decembrie, dar în ziua următoare Tribunalul Capitalei a infirmat decizia.

Vişan este în arest preventiv din 18 noiembrie 2011.

Primul termen de judecată în acest caz a fost stabilit pentru 10 februarie 2012, la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.

Octavian Vişan a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă din clasa a XI-a, în mai multe rânduri. Eleva de la Liceul "Jean Monnet" s-a prezentat, în 3 noiembrie, la Secţia 1 Poliţie însoţită de părinţi şi a depus plângere împotriva profesorului de 26 de ani, acuzându-l că a violat-o, în timpul unei excursii la Predeal.

Profesorul de sport era suplinitor, fiind venit de la altă şcoală la Liceul "Jean Monnet" de un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici