Fostul şef al unităţii unde au fost executaţi soţii Ceauşescu, unul dintre câştigătorii la Loto

Generalul în rezervă Andrei Kemenici, fostul şef al unităţii militare din Târgovişte unde au fost executaţi Elena şi Nicolae Ceauşescu, este unul dintre cei 15 câştigători ai marelui premiu la Loto 6/49, jucat pe un bilet de la o agenţie din municipiu.

130 afișări
Imaginea articolului Fostul şef al unităţii unde au fost executaţi soţii Ceauşescu, unul dintre câştigătorii la Loto

Fostul şef al unităţii unde au fost executaţi soţii Ceauşescu, unul dintre câştigătorii la Loto (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit colonelului Valentin Sandu, ginerele lui Andrei Kemenici, generalul în rezervă este un jucător constant la acest sistem de joc şi a mai câştigat premii, dar niciodată unul mare.

"Au jucat în echipă, sunt o echipă care joacă de ani buni. Este foarte bine că au câştigat şi că premiul a ajuns acum la Târgovişte", a declarat colonelul Valentin Sandu.

Generalul în rezervă Andrei Kemenici a confirmat că a câştigat, dar a precizat că nu se va deplasa la Bucureşti pentru a ridica banii deoarece este "prea bătrân" şi se teme că o să dea o maşină peste el pe stradă.

Potrivit Loteriei Române, câştigătorii s-au prezentat la Bucureşti pentru a revendica premiul, la suma de 7.156.255,76 de lei câştigată de cei 15 târgovişteni aplicându-se un impozit de 25 la sută, câştigul net fiind de 5.367.191,82 de lei, fiecăruia revenindu-i câte 357.812,78 lei.

Premiul de peste 1,7 milioane de euro pus în joc, duminică, la categoria I a jocului Loto 6/49 a fost câştigat, numerele extrase fiind 46, 7, 12, 33, 15 şi 26.

La categoria I a jocului a fost înregistrat un câştigător, valoarea premiului fiind de 7.156.255,76 lei. Biletul norocos a fost jucat la agenţia 15-007 din Târgovişte, judetul Dâmboviţa, potrivit Loteriei Române.

"Pe fiecare din cele trei zone ale biletului s-a jucat câte o schemă redusă cod 49, precum şi o variantă la Noroc. Varianta câştigătoare s-a regăsit pe schema din zona C a biletului. Preţul biletului a fost în valoare totală de 200,05 lei", precizează Loteria Română.

Premiul de categoria I la jocul Loto 6/49 nu mai fusese câştigat din 17 ianuarie 2010, atunci fiind în valoare de peste 3,7 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici