Fostul sportiv Traian Cihărean, bătut în faţa unui hotel din Timişoara

Fostul sportiv Traian Cihărean, medaliat cu bronz la haltere, a fost bătut, miercuri dimineaţă, de trei persoane în faţa unui hotel din Timişoara, el fiind internat la secţia de ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, cu fracturi la ambele picioare şi traumatism cranio-cerebral.

473 afișări
Imaginea articolului Fostul sportiv Traian Cihărean, bătut în faţa unui hotel din Timişoara

Fostul sportiv Traian Cihărean, bătut în faţa unui hotel din Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

Halterofilul în vârstă de 39 de ani, medaliat cu bronz la olimpiada din 1992 de la Barcelona, a declarat pentru PRO TV Arad că venise la Timişoara ca să rezolve anumite probleme personale.

Sportivul a spus că a fost bătut de trei indivizi, care i-au furat borseta în care se afla o sumă mare de bani.

"Am fost bătut de trei indivizi. Mi-au furat borseta, altceva nu. M-au lovit cu picioarele, cu răngi, apoi au dispărut", a spus Cihărean, precizând că pe unul din cei trei atacatori îl poate identifica.

Un martor a declarat că l-a văzut pe bărbat ieşind dintr-un casino, după care a fost înconjurat de mai mulţi indivizi, care l-au bătut şi l-au lăsat într-o baltă de sânge.

"A venit salvarea şi maşina Poliţiei. L-au pus pe un băiat destul de tânăr şi bine făcut. Era întins şi l-au pus în salvare. A fost tăiat cu sabia pe picioare", a spus un martor.

Halterofilul a fost luat de prietenul său, care îl aştepta în faţa hotelului, şi dus la Arad, unde a fost internat la secţia de ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Potrivit medicilor, Cihărean a suferit fracturi la picioare şi un traumatism cranio-cerebral, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

"Victima are fracturi la ambele picioare, la braţul drept, un traumatism cranio-cerebral şi policontuzii. La braţ, factura este deschisă şi va fi operat", a declarat medicul Monica Puticiu.

Conform purtătorului de cuvânt la Poliţiei Judeţene Timiş, Sergiu Rus, până în prezent Cihărean nu a despus nicio plângere la Poliţie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici