Fotbalistul Marcus Rashford a vorbit cu Barack Obama despre cum este să fii crescut doar de mamă

  • Atacantul şi cel de-al 44-lea preşedinte al Americii au purtat o discuţie pe Zoom.
  • Rashford este unul dintre cei mai implicaţi fotbalişti englezi în proiecte sociale.
  • Vârful de atac va fi în prima plan şi în sezonul viitor, putând fi urmărit în Liga Campionilor.
116 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Marcus Rashford a vorbit cu Barack Obama despre cum este să fii crescut doar de mamă

Marcus Rashford

 

Marcus Rashford, atacant la formaţia britanică Manchester Uniter, a vorbit cu fostul preşedinte al SUA, Barack Obama, având ca subiect puterea pe care tinerii o pot avea pentru a face schimbări în societate.

Rashford, în vârstă de 23 de ani, atacantul lui United şi al Angliei, s-a întâlnit pe Zoom cu cel de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite abordând subiecte importante pentru amândoi.
 
”Ştiu tineri care au acut 23 de ani şi care sunt mai implicaţi decât eram eu la vârsta asta. Ei deja fac lucruri”, a spus Obama.

Discuţia lor s-a axat pe rolul comunităţilor locale. Au vorbit, de asemenea, despre unele dintre experienţele lor comune, inclusiv despre creşterea de către mame singure, un subiect socotit sensibil pentru a fi abordat public.

Marcus Rashford a condus anul trecut o campanie vizibilă de combatere a sărăciei alimentare a copiilor în Marea Britanie în timpul pandemiei coronavirusului.
 
În prezent, Marcus Rashford este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai Angliei. Fotbalistul a suferit joi seară o dezamăgire, după ce formaţia lui a pierdut finala Ligii Europa în faţa echipei spaniole Villarreal.
 
Cu toate acestea, Rashford va evolua sezonul viitor în Liga Campionilor, după ce United a reuşit să termine între primele patru formaţii din Premier League.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici