FOTO | "40 de zile pentru viaţă": Peste 50 de persoane au cerut în stradă stoparea avorturilor

Peste 50 de persoane au început, marţi seara, în Cluj-Napoca, o campanie numită „40 de zile pentru viaţă”, aceştia cerând în stradă, prin rugăciuni, stoparea avorturilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

258 afișări
Imaginea articolului FOTO | "40 de zile pentru viaţă": Peste 50 de persoane au cerut în stradă stoparea avorturilor

FOTO | "40 de zile pentru viaţă": Peste 50 de persoane au cerut în stradă stoparea avorturilor

Participanţii la acţiune s-au adunat, marţi seara, la Cluj-Napoca, pe trotuarul din faţa complexului de clinici unde funcţionează şi Clinica de Ginecologie nr. 1, având asupra lor pancarte în limbile română, maghiară şi franceză cu mesaje precum „Orice fiinţă umană are dreptul la viaţă”, „Fii o voce pentru cei fără voce”. „Alege viaţa”, „Să ne rugăm pentru sfârşitul avortului”, „Există iertare şi vindecare după avort”, „Viaţa începe la concepţie”. Ei s-au rugat şi au cântat cântece religioase.

„Am început campania <<40 de zile pentru viaţă>>, scopul fiind postul, veghea şi rugăciunea pentru sfârşitul avorturilor. Când ne adunăm în stradă transmitem şi mesaje de ajutor către femeile care se află într-o situaţie de criză. În cadrul campaniei ne vom ruga în stradă zilnic între orele 7 – 19. Atâta timp cât copiii sunt omorâţi, nu putem să stăm şi să nu facem nimic”, a declarat Iulia Călinescu, unul dintre organizatori.

Campania este organizată de mai multe culte religioase – ortodox, greco-catolic, penticostal, baptist şi este autorizată de Primăria Cluj-Napoca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici