FOTO | A apărut replica „Şi mie”, după mesajul viral „Mi-e dor de tine” de la Londra

Mesajul „Mi-e dor de tine”, dedicată românilor aflaţi departe de casă şi amplasată la Londra, a primit răspuns la Cluj-Napoca: „Şi mie”. În primul tur al alegerilor prezidenţiale, pozele cu mesajul „Mi-e dor de tine” au devenit virale pe reţelele de socializare.

4241 afișări
Imaginea articolului FOTO | A apărut replica „Şi mie”, după mesajul viral „Mi-e dor de tine” de la Londra

A apărut replica „Şi mie”, după mesajul luminos „Mi-e dor de tine” de la Londra

Fondatorul Festivalului ”Lights ON” România, Andi Daiszler, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că în perioada următoare va fi amplasat un alt mesaj luminos „Te aştept”, la Bucureşti.

„Am amplasat la începutul lunii noiembrie în zona Canary Wharf din Londra instalaţia luminoasă <Mi-e dor de tine> parte a campaniei Lights On Romania a unui dialog imaginat de noi între românii de acasă şi cei din diaspora. La Cluj-Napoca, pe Podul Elisabeta, a fost aprinsă, miercuri seara, o altă instalaţie cu mesajul <Şi mie>. Instalaţiile vor rămâne aprinse până în 26 ianuarie 2020. De asemenea, săptămâna viitoare vom aprinde o altă instalaţie în Bucureşti cu mesajul <Te aştept>. <Mi-e dor de tine> e, poate, cea mai specială declaraţie pe care o puteam face celor aflaţi departe de casă. Demersul nostru este unul minor, de reamintire a faptului că nimeni nu a fost uitat”, a spus Daiszler.

Echipa Festivalului a inaugurat la începutul lunii noiembrie instalaţia „Mi-e dor de tine” în zona Canary Wharf din Londra, în prezenţa ambasadorului României în Marea Britanie Dan Mihalache şi a singurului lord britanic de origine română, Sir George Iacobescu.

Inaugurarea instalaţiei de la Londra a făcut parte dintr-un demers unic de asociere între festivalul Lights ON Romania şi festivalul britanic Canary Wharf Winter Lights.

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, pozele cu mesajul „Mi-e dor de tine” au devenit virale pe reţelele de socializare.

mi-e dor de tine

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici