FOTO Accident feroviar în Cluj. O dubă a fost lovită de un tren de pasageri

Un bărbat de 40 de ani a fost rănit, vineri seara, după ce maşina pe care o conducea, încărcată cu articole de îmbrăcăminte, a fost lovită de un tren, în localitatea Bucea, judeţul Cluj. În garnitură erau 12 pasageri, care nu au avut nevoie de medic.

1689 afișări
Imaginea articolului FOTO Accident feroviar în Cluj. O dubă a fost lovită de un tren de pasageri

Accident feroviar în Cluj. O dubă a fost lovită de un tren de pasageri

Pompierii ISU Cluj au intervenit, vineri seara, la un accident feroviar, la trecerea la nivel a căii ferate, în localitate Bucea.

„Pompierii au găsit la locul accidentului o autoutilitară răsturnată şi şoferul, de 40 de ani, ieşit din aceasta. Şoferul a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD şi a fost transportat la spital cu suspiciuni de traumatisme la nivelul toracelui. Acesta era conştient şi cooperant”, spun reprezentanţii ISU Cluj.

La locul accidentului a fost prealertat elicopterul SMURD de la Jibou, însă intervenţia acestuia nu a mai fost necesară.

Garnitura de tren transporta 12 călători, care nu au solicitat consult medical.

Autoutilitara implicată în accidentul feroviar transporta articole pentru îmbrăcăminte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici