FOTO | Bărbat dat dispărut după ce a plecat din spital fără acordul medicilor. Poliţia cere sprijinul populaţiei

Un bărbat de 51 de ani este căutat după ce a plecat miercuri din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, fără acordul medicilor.

751 afișări
Imaginea articolului FOTO | Bărbat dat dispărut după ce a plecat din spital fără acordul medicilor. Poliţia cere sprijinul populaţiei

FOTO | Bărbat dat dispărut după ce a plecat din spital fără acordul medicilor. Poliţia cere sprijinul populaţiei

Poliţia Ploieşti a fost sesizată miercuri după-amiază că Dumitru Matei, în vârstă de 51 de ani, internat în Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti, a plecat din spital fără acordul medicilor şi nu a mai revenit.

Rudele acestuia nu au reuşit să îl găsească.

bărbat dispărut

„Se pare că acesta ar fi plecat din observatorul unităţii medicale, unde se afla pentru investigaţii”, spun poliţiştii.

Bărbatul din comuna Bărcăneşti are o înălţime de 1,65-1,70 metri, constituţie astenică, păr tuns scurt şi negru şi poartă barbă. Când a dispărut bărbatul purta pantaloni sport de culoare neagră şi o bluză bleumarin.

Persoanele care au informaţii despre acesta sunt rugate să sune la 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici