FOTO Cluj: Peste 50 de copaci căzuţi pe carosabil din cauza zăpezii

Echipaje de pompieri au intervenit, în timpul nopţii de duminică spre luni pentru înlăturarea a peste 50 de arbori căzuţi pe carosabil în judeţul Cluj, unde a nins puternic. În alte localităţi, pompierii au interrvenit pentru evacuarea apei din gospodării.

450 afișări
Imaginea articolului FOTO Cluj: Peste 50 de copaci căzuţi pe carosabil din cauza zăpezii

FOTO Cluj: Peste 50 de copaci căzuţi pe carosabil din cauza zăpezii

Pe parcursul nopţii de duminică spre luni, opt echipaje de pompieri au intervenit pentru degajarea arborilor sau stâlpilor ce au fost doborâţi de acumulările de zăpadă, rezultate în urma precipitaţiilor abundente.

Astfel, potrivit ISU Clujde , pe DJ 107R, între localităţile Şomeşul Cald şi Mărişel, au fost înlăturaţi peste 50 de arbori sau ramuri căzute pe carosabil.

De asemenea, echipajele operative au intervenit pentru eliberarea drumurilor de arbori căzuţi între localităţile Agârbiciu şi Dângău, între Băişoara şi Muntele Băişorii, între Bologa şi Săcuieu, între Someşul Rece şi Măguri Răcătău, pe str. Parâng din Cluj-Napoca, pe str. Someşul Rece din Gilău, în localităţile Valea Ierii, Muntele Băişorii, precum şi pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie inundată din localitatea Jucu Herghelie.

„Aceste situaţii înregistrate, deşi numeroase, nu au avut ca şi urmări distrugeri sau pagube materiale semnificative”, transmite, luni dimineaţa, ISU Cluj.

Zece echipe ale distribuitorului de energie electrică au desfăşurat pe parcursul nopţii acţiuni pentru restabilirea alimentări cu energie electrică din mai multe localităţi din judeţ, având în vedere că au fost afectate şi liniile de transport a energiei electrice şi puncte de transformare din judeţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici