FOTO - Deszăpezire pe Transfăgărăşan. Strat de zăpadă de 10 centimetri. Drumarii au împrăştiat o tonă de sare

Stratul de zăpadă pe DN7C, Transfăgărăşan, măsoară, miercuri, pe alocuri, zece centimetri, drumarii împrăştiind o tonă de sare pentru a face drumul practicabil. Pe timpul nopţii, însă, nu se circulă.

1401 afișări
Imaginea articolului FOTO - Deszăpezire pe Transfăgărăşan. Strat de zăpadă de 10 centimetri. Drumarii au împrăştiat o tonă de sare

FOTO - Deszăpezire pe Transfăgărăşan. Strat de zăpadă de 10 centimetri. Drumarii au împrăştiat o tonă de sare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes, noaptea nu se circulă pe Transfăgărăşan, între orele 21.00 şi 07.00.

„Noaptea nu se circulă între orele 21.00 – 07.00. Aceasta este o restricţie permanentă, chiar şi pe timp de vară, însă acum este foarte important ca şoferii să o respecte pentru că altfel se expun la riscuri foarte mari”, a spus Elekes.

Potrivit acestuia, în urma ninsorilor din ultimele zile, startul de zăpadă are între 1 şi 10 centimetri, iar în zonă s-a acţionat cu două utilaje care au împrăştiat o tonă de sare.

Elekes a mai spus că pe Transfăgărăşan se poate circula în condiţii de iarnă pe toată lungimea din judeţul Sibiu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici