FOTO Drumul Naţional 17 D, între Năsud şi Sîngeorz-Băi, BLOCAT pe ambele sensuri după ce FURTUNA a doborât doi copaci pe carosabil

Drumul Naţional 17 D, între Năsud şi Sîngeorz-Băi, este blocat, vineri, după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil în urma unei furtuni. Şi în Bistriţa, furtuna a rupt un copac, acesta căzând pe o maşină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

424 afișări
Imaginea articolului FOTO Drumul Naţional 17 D, între Năsud şi Sîngeorz-Băi, BLOCAT pe ambele sensuri după ce FURTUNA a doborât doi copaci pe carosabil

Drumul Naţional 17 D, între Năsud şi Sîngeorz-Băi, BLOCAT pe ambele sensuri după ce FURTUNA a doborât doi copaci pe carosabil

Doi copaci au căzut pe carosabil, vineri, blocând ambele sensuri de mers pe Drumul Naţional 17 D în zona localităţii Nepos, după o furtună puternică de doar câteva minute.

„Doi copaci au căzut din cauza furtunii pe DN 17 D, în zona localităţii Nepos, ambele sensuri de circulaţie fiind blocate. La faţa locului intervin Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile apropiate”, anunţă purtătorul de cuvânt al Conform Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud (CJSUBN), plt. Maj. Marius Rus.

Conform reprezentanţilor CJSUBN, probleme au existat din cauza furtunii şi în municipiul Bistriţa, unde un copac a căzut pe trotuar şi un altul s-a rupt şi a căzut peste o maşină parcată.

Bistriţa-Năsăud este sub avertizare cod portocaliu până la ora 13.15 de vânt puternic cu aspect de vijelie, descărcări electrice, ploi abundente şi grindină.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici