FOTO | Erou în timpul liber. Un poliţist a salvat un bărbat aflat în stop cardiorespirator

Un poliţist din Argeş, de la Serviciul Rutier, a acordat, miercuri, primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău în timp ce era într-o benzinărie. Agentul, aflat în timpul liber, i-a făcut manevre de resuscitare bărbatului până la sosirea echipajului medical, transmite corespondentul MEDIAFAX.

597 afișări
Imaginea articolului FOTO | Erou în timpul liber. Un poliţist a salvat un bărbat aflat în stop cardiorespirator

Un poliţist din Argeş a salvat, în timpul liber, un bărbat aflat în stop cardiorespirator

Reprezentanţii IPJ Argeş au transmis că poliţistul a intervenit pentru salvarea unui bărbat de 63 de ani, care a suferit un stop cardiorespirator.

„În timp ce se afla într-o staţie de alimentare cu carburanţi din Piteşti, poliţistul a observat că unui bărbat i s-a făcut rău şi, în scurt timp, a devenit inconştient. (…) Agentul şef principal Dan Dogaru, din cadrul Serviciului Rutier Argeş, a intervenit şi i-a făcut bărbatului manevre de resuscitare, până la sosirea echipajului medical”, a anunţat IPJ Argeş.

Echipajul medical a continuat acţiunile de salvare, iar victima a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportată la spital.

Poliţiştii din Argeş susţin că bărbatul este acum în stare stabilă, sub supravegherea cadrelor medicale.

Taguri:
salvator,
poliţist,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici