FOTO Incendiu de proporţii în România, la un depozit de gunoi de grajd. Au fost folosite deja 100 de tone de apă

  • Pompierii încearcă să stingă un incendiu care a izbucnit la un depozit de gunoi de grajd din judeţul Vâlcea.
  • Flăcările au izbucnit miercuri şi încă nu au fost stinse.
  • Incendiul are zeci de focare, iar pompierii au folosit deja 100 de tone de apă.
561 afișări
Imaginea articolului FOTO Incendiu de proporţii în România, la un depozit de gunoi de grajd. Au fost folosite deja 100 de tone de apă

Potrivit ISU, pompierii militari din Vâlcea au fost solicitaţi miercuri, la ora 14:40, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Bălceşti, la un depozit de gunoi de grajd aflat în administrarea unei societăţi comerciale cu profil de creştere a păsărilor.

Iniţial, la faţa locului a fost trimisă o autospecială cu apă şi spumă, dar ulterior a fost nevoie de mai multe echipe.

„Pentru stingerea incendiului, s-a trimis iniţial la faţa locului, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pompierii militari acţionând alături de membrii SVSU Bălceşti. La scurt timp, s-au solicitat din partea administratorului depozitului mai multe utilaje (cisterne cu apă şi buldoexcavatoare), pentru dislocarea gunoiului şi stingerea focarelor. Până în acest moment, în zonă s-au folosit aproximativ 100 de tone de apă, operaţiunea de stingere desfăşurându-se şi pe timpul nopţii”, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Joi dimineaţă, la faţa locului au fost trimişi pompieri şi mai multe utilaje. În prezent, sunt zeci de focare care apar în interiorul stratului de gunoi, gros de aproximativ doi metri, pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi.

Zona în care se află depozitul este nelocuită, astfel că fumul nu pune în pericol populaţia din localitatea Bălceşti, precizează reprezentanţii ISU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici