FOTO | Incendiu PUTERNIC la vopsitoria fabricii Mobilă Dalin din Reghin

Peste 20 de pompieri cu patru autospeciale intervin, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vopsitoria fabricii de mobilier tapiţat, Mobilă Dalin din municipiul Reghin, judeţul Mureş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

747 afișări
Imaginea articolului FOTO | Incendiu PUTERNIC la vopsitoria fabricii Mobilă Dalin din Reghin

Incendiu puternic la vopsitoria fabricii Mobilă Dalin din Reghin

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a cuprins întreaga hală a producătorului de mobilă, care se întinde pe circa 500 de metri pătraţi.

„Este vorba de o hală de producţie şi vopsitorie la o fabrică de mobilă. Colegii spun că arde în totalitate”, a spus maiorul Cristian Virag.

Pentru stingerea incendiului intervin peste 20 de pompieri cu patru autospeciale cu apă şi spumă.

Incendiul a fost semnalat prin numărul de urgenţă 112 în jurul orei 11.00.

Nu s-au înregistrat victime.

Surse din municipiul Reghin au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a cuprins hala producătorului de mobilier tapiţat Mobilă Dalin.

Mobila Dalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat, care activează pe piaţa din România din 1992

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici