FOTO | Ninge în judeţul Neamţ, iar drumarii au împrăştiat material antiderapant

Ninge în judeţul Neamţ, iar drumarii au împrăştiat, miercuri seara, material antiderapant şi acţionează preventiv cu un utilaj de deszăpezire pe DN 15B, în apropierea localităţii Petru Vodă.

166 afișări
Imaginea articolului FOTO | Ninge în judeţul Neamţ, iar drumarii au împrăştiat material antiderapant

FOTO | Ninge în judeţul Neamţ, iar drumarii au împrăştiat material antiderapant

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, ninge pe DN 15B, în apropierea localităţii Petru Vodă din judeţul Neamţ. Drumarii au împrăştiat material antiderapant şi acţionează cu un utilaj cu lamă.

„Carosabilul este umed, tratat cu antiderapant de către echipajul DRDP Iaşi, care acţionează preventiv în zonă, cu o autobasculantă dotată cu lamă şi răspânditor. Temperatura aerului este de 1 grad, iar la nivel de judeţ se înregistrează ploi şi temperaturi pozitive, cuprinse între 1 şi 6 grade”, a transmis DRDP Iaşi.

Potrivit aceleiaşi surse, fenomene similare se vor înregistra în zonele de munte din toată ţara.

Reprezentanţii DRDP Iaşi le recomandă şoferilor să circule cu atenţie şi să aibă maşinile echipate corespunzător.

Foto: Facebook

Taguri:
ninge,
deszăpezire,
drdp

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici