FOTO Operaţiunea de salvare contra cronometru a eşuat. Bărbatul prins sub un container pe un şantier din Bucureşti a fost scos decedat

Un bărbat a fost prins în totalitate sub un container de dimensiuni mari, pe strada Drumul Binelui din sectorul 4 al Capitalei, echipele de salvatori intervenind pentru a ajunge la victimă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti Ilfov.UPDATE: Bărbatul prins sub un container pe un şantier din Bucureşti a fost scos decedat

3558 afișări
Imaginea articolului FOTO Operaţiunea de salvare contra cronometru a eşuat. Bărbatul prins sub un container pe un şantier din Bucureşti a fost scos decedat

FOTO Un bărbat a fost prins sub un container în Bucureşti, salvatorii intervin pentru a-l scoate

UPDATE 10:58 Bărbatul prins sub un container pe un şantier din Bucureşti a fost scos decedat

Bărbatul în vârstă de 61 de ani, care a fost prins, vineri, sub un container de mari dimensiuni după ce o macara s-a răsturnat pe un şantier din sectorul 4 al Capitalei, a fost scos decedat, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că bărbatul în vârstă de 61 de ani, care a fost prins, vineri, sub un container de mari dimensiuni după ce o macara s-a răsturnat pe un şantier din sectorul 4 al Capitalei, a fost scos decedat.

Incidentul a avut loc pe strada Drumul Binelui din sectorul 4 al Capitalei. Potrivit informaţiilor preliminare, macaraua care ridicase containerul s-a răsurnat, fiind vorba de un şantier pe o proprietate privată. Pe proprietate nu sunt ridicate clădiri, ci erau depozitate materiale pentru construcţii.

ŞTIRE INIŢIALĂ Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti Ilfov, bărbatul, în vârstă de aproximativ 61 de ani, a fost prins în totalitate sub un container de mari dimensiuni, incidentul având loc pe strada Drumul Binelui din sectorul 4 al Capitalei.

Potrivit informaţiilor preliminare, macaraua care ridicase containerul s-a răsurnat, fiind vorba de un şantier pe o proprietate privată. Pe proprietate nu sunt ridicate clădiri, ci erau depozitate materiale pentru construcţii.

La ora transmiterii ştirii, salvatorii încearcă să ridice containerul cu perne pneumatice pentru a ajunge la victimă.

La faţa locului acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, echipaje SMURD precum şi echipaje de descarcerare.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici