FOTO: Pompierii au venit în ajutorul unui pisoi neatent, care căzuse în canalizare. Puiul a fost adoptat de cea care l-a salvat

  • Un pui de pisică ajuns în canalizarea de la intrarea într-un parc din oraşul Tulcea a fost salvat sâmbătă de pompieri.
  • Femeia care i-a alertat pe pompieri a adoptat apoi pisica.
282 afișări
Imaginea articolului FOTO: Pompierii au venit în ajutorul unui pisoi neatent, care căzuse în canalizare. Puiul a fost adoptat de cea care l-a salvat

Sursa FOTO: Facebook ISU Tulcea

ISU Tulcea anunţă că la locul intervenţiei a mers un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare.

Pentru că nu se putea interveni altfel, pompierii au îndepărtat grilajul metalic aflat deasupra canalizării.

Deoarece grilajul era foarte greu şi nu s-a putut îndepărta doar cu ajutorul troliului autospecialei, a fost chemat un echipaj în sprijin.

După ce au îndepărtat grilajul, pompierii au reuşit recuperarea pisicii.

Femeia care a cerut ajutorul pompierilor a fost prezentă pe tot timpul intervenţiei, iar la final a decis să adopte puiul de pisică salvat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici