FOTO Remorca unui tir a ars în întregime, pe o stradă din Sibiu

  • Remorca unui tir în care se aflau bile de plastic a ars în întregime, pe o stradă din oraşul Sibiu.
  • Pompierii au intervenit cu numeroase echipaje deoarece iniţial au fost anunţaţi că remorca transportă azotat de amoniu.
1110 afișări
Imaginea articolului FOTO Remorca unui tir a ars în întregime, pe o stradă din Sibiu

După miezul nopţii, pompierii militari sibieni au fost sesizaţi în legătură cu izbucnirea unui incendiu la remorca unui TIR, în municipiul Sibiu, pe strada Ştefan cel Mare, la ieşirea spre Agnita.

Iniţial, s-a crezut că în interior se află azotat de amoniu, aşa că pompierii au trimis la faţa locului cinci autospeciale şi un echipaj SMURD. Confuzia a pornit de la şoferul tirului, un bărbat de altă naţionalitate, care a sunat la 112.

La faţa locului, echipele au constatat că încărcătura remorcii era formată din mase plastice, ceea ce nu reprezenta un pericol deosebit.

Incendiul a fost lichidat de pompieri, înainte să ajungă la cabina tirului. Încărcătura a ars în totalitate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o defecţiune la sistemul de frânare.

Nu au fost victime, precizează reprezentanţii ISU Sibiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici