FOTO Saci de moloz aruncaţi la întâmplare pe domeniul public din Sectorul 2

  • Numeroşi saci de moloz sunt aruncaţi pe domeniul public din Sectorul 2 al oraşului Bucureşti.
  • Primarul sectorului susţine că cei mai mulţi bucureşteni care aruncă resturile la întâmplare sunt prinşi şi amendaţi.
999 afișări
Imaginea articolului FOTO Saci de moloz aruncaţi la întâmplare pe domeniul public din Sectorul 2

FOTO Saci de moloz aruncaţi la întâmplare pe domeniul public din Sectorul 2

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a tras un semnal de alarmă pe reţelele de socializare.

„Foarte bine că oamenii îşi renovează casele, dar foarte rău că îi doare în cot de restul lumii şi îşi scot molozul la colţ. Strada nu e pubelă! Iar pentru deşeurile din construcţii trebuie să chemaţi Supercom să îl preia. Evident, asta costă, ca orice alt serviciu în lumea asta, dar ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Dacă nu vrem să trăim în gunoaie (şi nu cred că vrea cineva) trebuie să respectăm nişte reguli de bun-simţ”, a anunţat, pe Facebook, primarul Sectorului 2.

Primarul Mihaiu mai spune că numeroşi bucureşteni sunt amendaţi din acest motiv şi anunţă că amenda este mai mare decât preţul pentru ridicarea resturilor solicitat de compania edilitară.

„Cu astfel de situaţii ne confruntăm zilnic. Luptăm cu mojicia pe toate fronturile şi cu toate armele, iar majoritatea celor care fac astfel de fapte sunt depistaţi şi amendaţi. Nu poţi scoate saci peste saci de moloz şi să nu te vadă cineva sau o cameră. Amenda e mai costisitoare decât costul serviciului”, a precizat edilul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici