FOTO | Trafic BLOCAT din nou pe Autostrada Soarelui după un accident. Este al doilea din ultimele ore/ Circulaţia la intrarea în Bucureşti, în continuare, îngreunată

Circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui a fost oprită la kilometrul 13, în dreptul localităţii Glina, din cauza unei coliziuni dintre patru autovehicule, conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. În jurul orei 18.30, traficul a fost blocat din nou pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident.

6116 afișări
Imaginea articolului FOTO | Trafic BLOCAT din nou pe Autostrada Soarelui după un accident. Este al doilea din ultimele ore/ Circulaţia la intrarea în Bucureşti, în continuare, îngreunată

FOTO | Trafic blocat pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident în care au fost implicate patru maşini

UPDATE ora 18.58: Traficul este blocat din nou pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident

Circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui este oprită, duminică după-amiaza, la kilometrul 22, în dreptul localităţii Brăneşti, din cauza unui accident, conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul spre Bucureşti pe la kilometrul 35, prin localitatea Fundulea, din judeţul Călăraşi.

Acesta este al doilea accident care are loc pe A2, duminică.

Circulaţia maşinilor pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui a mai fost oprită duminică, în jurul orei 15.00, la kilometrul 13, în dreptul localităţii Glina, din cauza unei coliziuni dintre patru autovehicule. În urma accidentului, o persoană a fost rănită.

UPDATE: Circulaţia rutieră pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii Soarelui s-a reluat, însă, în continuare, la intrarea în Capitală se circulă acum îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

În ciuda reluării circulaţiei, la intrarea în Capitală se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule.

Potrivit poliţiştilor, în accident au fost implicate patru autovehicule, iar o persoană ar fi fost rănită, în urma impactului.

Circulaţia către Capitală dinspre Constanţa a fost oprită, la kilometrul 13.

Poliţiştii rutieri au deviat şoferii pe la kilometrul 15, prin Cernica, conform sursei citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici