FOTO | Un poliţist din Dolj a fost lovit cu capul în faţă de un şofer beat/ Tânărul jefuise o sală de jocuri din Balş

Un poliţist din localitatea doljeană Pieleşti a fost lovit cu capul în faţă, în noaptea de miercuri spre joi, de un şofer beat. Poliţistul încerca să-l imobilizeze pe şofer, după ce acesta a lovit o maşină parcată şi a făcut scandal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4932 afișări
Imaginea articolului FOTO | Un poliţist din Dolj a fost lovit cu capul în faţă de un şofer beat/ Tânărul jefuise o sală de jocuri din Balş

Un poliţist din Dolj a fost lovit cu capul în faţă de un şofer beat

UPDATE 14:04 Tânărul care a bătut un poliţist la Dolj, Adrian Grigorie, în vârstă de 25 de ani, jefuise o sală de jocuri de noroc din localitatea Balş, judeţul Olt. Presupusul agresor a reuşit să fugă cu o sumă de bani de la sala de jocuri de noroc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Adrian Grigorie plecase de la locul tâlhăriei, alături prietenul său, Cătălin Şerban, în vârstă de 24 de ani, ambii din Balş, şi se îndrepta către Craiova când, în localitatea Pieleşti, judeţul Dolj, a ieşit cu autoturismul în decor, avariind o maşină parcată la poarta unei locuinţe.

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul a jefuit o sală de jocuri de noroc din Balş şi a reuşit să fugă cu o sumă de bani.

Un poliţist din localitatea doljeană Pieleşti a fost lovit cu capul în faţă, în noaptea de miercuri spre joi, de tânăr. Poliţistul încerca să-l imobilizeze pe şofer, după ce acesta a lovit o maşină parcată şi a făcut scandal.

Pe numele lui Adrian Grigorie a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, ancheta fiind preluat de procurorii craioveni.

Şi procurorii din Olt au deschis un dosar penal pe numele tânărului, pentru tâlhărie.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Barbu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii din Pieleşti au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că un autoturism a ieşit în decor, avariindu-i maşina.

”Echipa de siguranţă publică ajunsă la locaţia indicată a constatat, din primele verificări, faptul că un autoturism, înmatriculat în Franţa, condus pe DN 65 de către G.Adrian, 25 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, a derapat şi a lovit un autoturism şi mai multe utilaje agricole ce se aflau în afara părţii carosabile. Întrucât tânărul de 25 de ani emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest de poliţişti, astfel rezultând valoarea de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Deoarece atât şoferul, cât şi pasagerul din autoturism, un tânăr în vârstă de 24 ani, tot din Balş, se manifestau violent, au fost imobilizaţi de poliţişti, dar în timp ce se deplasau către sediul secţiei, şoferul l-a lovit cu capul în zona feţei pe unul dintre poliţişti, rănindu-l.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, ancheta fiind preluată de procurorii craioveni.

”Tânărului de 25 de ani i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, cauza fiind preluată de către unitatea de parchet competentă cu soluţionarea”, a spus Amelia Barbu.

Ea a adăugat că cei doi tineri, în vârstă de 24 respectiv 25 de ani, sunt bănuiţi de comiterea unei tâlhării, faptă comisă în aceeaşi noapte, în localitatea Balş, judeţul Olt.

Imagini care vă pot afecta emoţional

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici