FOTO Vântul, pericol pentru maşini. Alerta meteo Cod galben, în imagini: Acoperişul unui bloc din Sibiu a căzut peste autoturismele parcate

  • Acoperişul unui bloc din Sibiu a căzut, duminică, peste mai multe maşini parcate pe o stradă din oraş, din cauza vântului puternic.
607 afișări
Imaginea articolului FOTO Vântul, pericol pentru maşini. Alerta meteo Cod galben, în imagini: Acoperişul unui bloc din Sibiu a căzut peste autoturismele parcate

Potrivit ISU Sibiu, acoperişul a fost parţial desprins de pe un bloc, pe strada Şureanu, din Sibiu.

Pompierii s-au deplasat la locul incidentului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime din cadrul Detaşamentului de pompieri Sibiu.

Din primele informaţii, aproximativ 30 mp din acoperiş a căzut peste autoturismele din parcarea blocului.

Deocamdată nu sunt anunţate victime.

Judeţul Sibiu este sub avertizare Cod galben de vânt.

Nu este primul incident provocat de vântul puternic, în Sibiu. Cu doar câteva zile în urmă, termoizolaţia a fost smulsă de pe un bloc. 

CITEŞTE AICI: Termoizolaţie smulsă de pe bloc de vântul puternic, în Sibiu. FOTO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici