Nu e de glumă cu avertizările METEO: Termoizolaţie smulsă de pe bloc de vântul puternic, în Sibiu. FOTO

  • Vântul puternic a smuls vineri termoizolaţia unui bloc cu 10 etaje din Sibiu.
  • Traficul a fost restricţionat.
2952 afișări
Imaginea articolului Nu e de glumă cu avertizările METEO: Termoizolaţie smulsă de pe bloc de vântul puternic, în Sibiu. FOTO

Echipaje de poliţie şi de la ISU Sibiu intervin, vineri, pe strada Siretului din Sibiu, unde vântul puternic a smuls termoizolaţia unui bloc.

Bucăţi de polistiren au ajuns pe carosabil, iar zgomotul puternic i-a speriat pe cei care se aflau în locuinţe.

La ora transmiterii ştirii, traficul este restricţionat pentru intervenţia echipajelor de la ISU Sibiu, care încearcă să dea jos controlat izolaţia rămasă, astfel încât să nu producă noi accidente.

Nu s-au înregistrat victime, traficul pietonal fiind extrem de redus din cauza carantinei.

În mai multe localităţi din judeţul Sibiu a fost Cod galben de vânt vineri, până la ora 16.00. Sunt semnalate intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55 - 60 km/h, iar la munte, la peste 1.800 de metri rafalele vor depăşi 90 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici