METEO. Alertă de vreme severă imediată. ANM a emis avertizări Cod galben de vânt şi ceaţă în 12 judeţe

  • Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, avertizări Cod galben de intensificări ale vântului şi ceaţă în 12 judeţe.
  • . În zona de munte a judeţelor Gorj şi Vâlcea se anunţă rafale de 100 - 120 km/h.
3188 afișări
Imaginea articolului METEO. Alertă de vreme severă imediată. ANM a emis avertizări Cod galben de vânt şi ceaţă în 12 judeţe

METEO. Alertă de vreme severă imediată. ANM a emis avertizări Cod galben de vânt şi ceaţă în 12 judeţe

Astfel, până la ora 11:00, în zona de munte a judeţelor Caraş-Severin, Arad, Bihor, Timiş şi Hunedoara se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 55-65 km/h, iar pe crestele montane 90 - 100 km/h.

În zona de munte a judeţelor Gorj şi Vâlcea se anunţă rafale de 100 - 120 km/h.

De asemenea, până la ora 11:00, zona de munte a judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa se află sub Cod galben de vânt, cu rafale ce vor atinge 90 - 110 km/h.

În mai multe localităţi din Harghita va persista ceaţa până la ora 10:00 şi izolat vor fi depuneri de chiciură. Totodată, până la ora 9:00 mai multe localităţi din Neamţ sunt sub avertizare Cod Galben de ceaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
anm ,
meteo,
vreme

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici