FOTO VIDEO Un nou incident provocat de ploile abundente. Patru familii au rămas izolate în urma ruperii unui podeţ din lemn

  • Patru familii au rămas izolate după ce un podeţ din lemn s-a rupt, în localitatea Neguleşti.
  • Cele patru familii erau formate din şapte membri, printre care o persoană de 80 de ani şi un bebeluş.
  • Persoanele izolate au refuzat evacuarea din gospodării.
187 afișări
Imaginea articolului FOTO VIDEO Un nou incident provocat de ploile abundente. Patru familii au rămas izolate în urma ruperii unui podeţ din lemn

Sursă FOTO: ISU Neamţ

Patru familii, respectiv şapte persoane, dintre care o persoană de 80 de ani şi un bebeluş, au rămas izolate în urma ruperii unui podeţ din lemn, peste pârâul Iapa, din localitatea Neguleşti, comuna Şoimului.

Pompierii nemţeni s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială complexă pentru intervenţie şi un autoturism de serviciu.

Pompierii, cu ajutorul autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime,  au trecut pe malul drept al pârâului Iapa şi au dus pâine şi lapte praf, transmite ISU Neamţ.

Persoanele izolate au refuzat evacuarea din gospodării şi nu au solicitat asistenta medicala.

Misiunea a avut un grad ridicat de risc, deoarece deplasarea peste pârâu s-a făcut pe sub o linie electrică de medie tensiune.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici