Franţa va renunţa la paşaportul de vaccinare COVID, chiar înainte de alegerile prezidenţiale

Regulile care impun ca oamenii să prezinte un paşaport cu vaccinul COVID-19 pentru a avea acces la locurile de desfăşurare a evenimentelor vor fi ridicate în Franţa pe 14 martie, cu aproximativ o lună înainte de alegerile prezidenţiale, a declarat premierul francez Jean Castex, în timp ce ţara relaxează treptat protocoalele de sănătate COVID.

1472 afișări
Imaginea articolului Franţa va renunţa la paşaportul de vaccinare COVID, chiar înainte de alegerile prezidenţiale

Franţa va renunţa la paşaportul de vaccinare COVID, chiar înainte de alegerile prezidenţiale

„Situaţia sanitară se îmbunătăţeşte", a declarat Castex joi la televiziunea TF1.
 
De asemenea, măştile de faţă nu vor mai fi necesare în interior începând cu 14 martie, cu excepţia transportului public, potrivit Reuters.
 
Permisul de vaccinare rămâne însă obligatoriu pentru a avea acces în centrele de îngrijire a persoanelor vârstnice la domiciliu, a adăugat Castex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici