Fratelui lui C.V. Tudor i s-a făcut rău la evacuarea din sediul PRM

Un echipaj SMURD a sosit, marţi, la sediul PRM, pentru a-i acorda primul ajutor lui Marcu Tuddor, fratele preşedintelui PRM, care acuză probleme cu inima.

52 afișări
Imaginea articolului Fratelui lui C.V. Tudor i s-a făcut rău la evacuarea din sediul PRM

Fratelui lui C.V. Tudor i s-a făcut rău la evacuarea din sediul PRM (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Vicepreşedintele PRM Marius Marinescu a precizat, pentru agenţia MEDIAFAX, că lui Marcu Tudor i s-a făcut rău în urma altercaţiei pe care a avut-o, în faţa sediului partidului, cu poliţiştii care iniţial l-au împiedicat să intre în clădire.

Marinescu a precizat că Marcu Tudor are probleme grave cu inima, iar toată această situaţie a constituit un şoc pentru el. "Are tensiune mare. Are probleme mari cu inima, acum i se fac perfuzii", a susţinut Marius Marinescu.

Fratele preşedintelui PRM a fost preluat de o ambulanţă SMURD de la sediul partidului şi transportat la Spitalul Militar, acesta prezentând "probleme cardiace foarte grave" potrivit vicepreşedintelui PRM Codrin Ştefănescu.

Un membru al echipajului medical SMURD a declarat, pentru MEDIAFAX, că Marcu Tudor avea, în urma consultului făcut, tensiunea 18/10.

Acesta a explicat că lui Marcu Tudor i s-a făcut rău în urma altercaţiei pe care a avut-o cu poliţiştii în faţa sediului partidului.

Codrin Ştefănescu a menţionat că echipajul SMURD i-a făcut fratelui lui Vadim Tudor mai multe injecţii pentru inimă.

Codrin Ştefănescu a adăugat că şi Vadim Tudor este "cu tensiunea la pământ". El a spus că echipajul SMURD i-a luat tensiunea preşedintelui PRM şi i-a administrat un calmant.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PRM Marius Marinescu a subliniat că în urma acestui incident vor fi depuse plângeri penale împotriva poliţiştilor implicaţi şi vor fi cerute daune morale.

Deşi echipajul SMURD pregătise pentru Marcu Tudor o targă pentru a fi transportat la maşină, acesta a parcurs pe jos drumul până la salvare, ajutat de vicepreşedintele Marius Marinescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea de evacuare a PRM din imobilul din Strada Emile Zola este în curs de desfăşurare, executorul judecătoresc şi reprezentanţii partidului discutând în contradictoriu pe tema legalităţii demersului.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a bruscat şi a adresat injurii mai multor poliţişti care au venit să îl asiste pe executorul judecătoresc.

La sediul PRM a sosit şi viceprimarul Capitalei Victor Iovici (PRM).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici