Fum în sediul unei bănci. Personalul s-a autoevacuat

Personalul şi clienţii unei bănci din localitatea Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, s-au autoevacuat, joi, după ce s-a defectat centrala termică, iar clădirea a fost inundată cu fum, declanşându-se alarma de incendiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

96 afișări
Imaginea articolului Fum în sediul unei bănci. Personalul s-a autoevacuat

Fum în sediul unei bănci. Personalul s-a autoevacuat

Pompierii din Bistriţa-Năsăud au intervenit, joi, la sediul unei bănci din localitatea Prundu Bârgăului, unde s-a declanşat alarma de incendiu după ce subsolul clădirii a fost inundat cu fum.

Până la sosirea pompierilor, angajaţii băncii şi clienţii care se aflau în acel moment în clădire s-au autoevacuat.

„A fost o sesizare de fum la subsolul unei bănci din localitatea Prundu Bârgăului şi s-a declanşat alarma de incendiu. Persoanele din interior s-au autoevacuat. La faţa locului s-au deplasat echipaje de stingere din cadrul Gărzii de Intervenţie Prundu Bârgăului. Din fericire, nu au fost înregistrate pagube materiale. În urma unei defecţiuni la centrala termică alimentată cu motorină a rezultat o degajare de fum ce a declanşat alarma la incendiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Potrivit acestuia, spaţiul a fost aerisit, iar centrala a fost oprită din funcţionare.

Taguri:
bancă,
evacuare,
fum

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici