Furie la nivel naţional în SUA. Un poliţist a fost filmat lovind un minor de culoare. VIDEO

  • Ofiţerul de poliţie din Rancho Cordova, Sacramento, l-a pus la pământ pe adolescent
  • Biroul şerifului a declarat că băiatul a opus rezistenţă
  • Este al treilea caz cu minori de culoare din Sacramento în care poliţistii fac exces de zel
745 afișări
Imaginea articolului Furie la nivel naţional în SUA. Un poliţist a fost filmat lovind un minor de culoare. VIDEO

Furie la nivel naţional în SUA. Un poliţist a fost filmat lovind un minor de culoare

Un ofiţer de poliţie din nordul Californiei este cercetat după ce un videoclip, în care imobilizează la pământ un minor de culoare, în vârstă de 14 ani, a devenit viral. Videoclipul postat pe Twitter de familia şi prietenii băiatului arată cum ofiţerul de poliţie din Rancho Cordova, un oraş la est de Sacramento, îl ţine pe băiat la pământ iar apoi aplică mai multe lovituri în zona gâtului şi pieptului.

Înregistrarea a stârnit furie la nivel naţional. Unii politicieni au condamnat acţiunea poliţistului ca fiind una deplorabilă.

Băiatul a fost citat pentru deţinerea unui produs din tutun, potrivit poliţiei, şi eliberat părinţilor săi. Asupra sa a fost găsit un trabuc.

Ofiţerul patrula o zonă cunoscută pentru comercializarea de tutun, alcool şi droguri către minori. Băiatul l-ar fi minţit pe poliţist în legătură cu vârsta şi a opus rezistenţă, ceea ce a făcut ca ofiţerul să-şi piardă cătuşele, potrivit departamentului de poliţie.

Biroul şerifului din Rancho Cordova a început o anchetă. Ar fi al treilea incident cu minori de culoare care se petrece într-un interval de câteva luni.

Tânărul de 14 ani suferă de o afecţiune cardiacă care ar fi putut fi agravată din cauza contactului. Pe Twitter, persoana care s-a identificat drept sora sa a spus că fratele ei acuză dureri în piept după incident.
 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici