Furnizarea apei, sistată în trei localităţi dintr-un judeţ. Mii de persoane sunt afectate

  • Furnizarea apei a fost sistată, sâmbătă dimineaţa, în oraşul Sălişte şi în alte două sate din judeţul Sibiu
  • Cauza este cantitatea abundentă de apă acumulată în urma ploilor din noaptea de vineri spre sâmbătă
  • În total, 3.500 de persoane sunt afectate, anunţă Apă Canal Sibiu
403 afișări
Imaginea articolului Furnizarea apei, sistată în trei localităţi dintr-un judeţ. Mii de persoane sunt afectate

„Volumul mare de precipitaţii din această (vineri spre sâmbătă - n.red.) noapte au condus la imposibilitatea tratării apei în Uzina Tilişca, astfel încât, în sâmbătă dimineaţa, a fost sistată furnizarea pentru abonaţii din Tilisca, Gales şi în Saliste – strazile: Folteşti, A. Şaguna, Pieţii Vechi, Grui, Vâlcel, D. Marcu, Şteaza, Tarniţei, Tăbăcarilor, Taberei, Gării, Zăvoi, V. Iliu, Podului şi Iazului”, anunţă sursa citată.

Conform sursei menţionate, apa Râului Tilişcuţa, din care este alimentată Uzina Tilişca, prezintă o turbiditate deosebit de mare şi se aşteaptă scăderea încărcărilor pentru ca procesele de tratare să poată fi reluate.

„Masura sistarii furnizarii a fost adoptata si in cursul zilei de vineri, in intervalul 8 – 16, tot pe fondul turbiditatii excesive din sursa de apă”, aduagă Apă canal Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici