Furt din curtea Poliţiei Galaţi: peste 20.000 de lei, sustraşi din aparatul SelfPay

  • Peste 20.000 de lei a furat bărbatul de 29 de ani din aparatul SelfPay situat într-un container plasat în curtea Poliţiei Galaţi.
  • Poliţiştii nu au recuperat niciun ban din prejudiciu.
  • Bărbatul de 29 ani a primit control judiciar pentru 60 de zile.
3648 afișări
Imaginea articolului Furt din curtea Poliţiei Galaţi: peste 20.000 de lei, sustraşi din aparatul SelfPay

Furt din curtea Poliţiei Galaţi: peste 200.000 de lei, sustraşi din aparatul SelfPay

„Bărbatul de 29 ani a primit control judiciar pentru 60 de zile. Prejudiciul cauzat este de 20.154 lei, din care nu s-a recuperat momentan niciun ban”, transmitie IPJ Galaţi.

Poliţiştii gălăţeni care anchetează furtul din aparatul SelfPay situat într-un container plasat în curtea Poliţiei Galaţi. Principalul suspect este chiar proprietarul spaţiului în care a avut loc furtul reclamat de deţinătorul aparatului.

Suspectul a intrat în interior deoarece avea chei şi nu a atras atenţia celor din jur.

„În urma cercetarilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Galaţi au identificat prezumtivul autor al comiterii furtului reclamat, este vorba despre un bărbat de 29 de ani, din municipiul Galaţi. Acesta este proprietarul spaţiului comercial pe care îl închiriase şi care a pătruns în acesta prin folosirea de chei potrivite”, au explicat reprezentanţii Poliţiei.

Dispariţia banilor a fost anunţată luni dimineaţă de un alt bărbat de 29 de ani, adminstratorul societăţii care a închiriat spaţiul pentru a-şi adăposti aparatul.

„Secţia 5 Poliţie Galaţi a fost sesizată de administratorul unei societăţi comerciale, un bărbat de 29 ani, din Galaţi, că, în perioada 30 septembrie – 03 octombrie, persoane necunoscute ar fi sustras din interiorul punctului de lucru al societăţii de la staţia de plăţi taxe tip „SelfPay”, caseta în care se aflau banii din încasări”, au anunţat poliţiştii gălăţeni.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat şi continuă cercetările.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
furt,
selfpay,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici