Furt la drumul mare. Panourile solare de pe DN1 au dispărut după o săptămână de la instalare

Mai multe panouri solare şi sursele de alimentare ale ansamblurile de iluminare de pe DN1 din judeţul Braşov au fost furate la doar o săptămână de la instalare.

1068 afișări
Imaginea articolului Furt la drumul mare. Panourile solare de pe DN1 au dispărut după o săptămână de la instalare

Furt la drumul mare. Panourile solare de pe DN1 au dispărut după o săptămână de la instalare

„Din păcate ansamblurile de iluminare a insulelor de calmare de pe DN1 nu au rezistat nici o săptămână. S-au furat modulele de alimentare (compuse din baterii şi panouri solare) de pe 4 astfel de insule între Braşov şi limita cu judeţul Sibiu”, au anunţat reprezentanţii DRDP Braşov.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov mai anunţă că au depus plângere la Poliţie şi că au nevoie de ajutor de la populaţie pentru a-i prinde pe hoţi.

„DRDP Braşov a depus plângere penală în acest caz dar autorii vor fi foarte greu de identificat. Tocmai din acest motiv vă rugăm să ne ajutaţi cu orice fel de informaţie despre ce s-a întâmplat sau cine ar fi putut să comită fapta.
Semnalizarea din zona insulelor de calmare este un element important de siguranţa circulaţiei iar deteriorarea ei poate duce la pierderea de vieţi omeneşti”, au anunţat reprezentanţii direcţiei.

Potrivit legii, distrugerea elementelor de siguranţă de pe drumurile publice se pedepseşte cu închisoare până la 3 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
panouri,
dn1,
brasov

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici