Furt la o casă de amanet din Bucureşti. Un bărbat a ameninţat-o pe vânzătoare cu pistolul

Un bărbat a încercat, sâmbătă la prânz, să fure mai multe bijuterii dintr-o casă de amanet din Bucureşti, poliţiştii fiind alertaţi de un trecător. În casa de amanet situată în zona Câmpia Libertăţii, din sectorul 3, era o vânzătoare, aceasta fiind ameninţată cu un pistol de către agresor, care avea faţa acoperită, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

526 afișări
Imaginea articolului Furt la o casă de amanet din Bucureşti. Un bărbat a ameninţat-o pe vânzătoare cu pistolul

Furt la o casă de amanet din Bucureşti. Un bărbat a ameninţat-o pe vânzătoare cu pistolul (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Bărbatul a spart cu pumnul una dintre vitrine de unde a luat mai multe bijuterii, iar altele au căzut pe jos.

Incidentul a fost remarcat de un trecător care a sunat la 112 şi a alertat Poliţia, moment în care agresorul a fugit.

Nicio persoană nu a fost rănită în incident, a mai spus Sarca.

La faţa locului se află echipaje de poliţie care încearcă să stabilească valoarea prejudiciului.

Sunt audiate persoane şi este verificată toată zona, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Aceasta a precizat că poliţiştii au ajuns în câteva minute la locul faptei, deoarece în timp ce vânzătoarea din casa de amanet a apăsat butonul de panică au fost primite şi apeluri la 112 în care persoane semnalau comiterea infracţiunii.

Diana Sarca a menţionat că după ce ar fi fugit de la locul faptei, agresorul s-ar fi urcat într-o maşină, dar nu se poate spune câte persoane l-ar fi aşteptat în autoturism şi dacă acelea aveau feţele acoperite sau nu.

În zonă mai există camere de supraveghere, astfel că vor fi analizate toate imaginile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici