Furtul unui bancomat Bitcoin din Bucureşti s-a lăsat cu o pagubă de 90.000 lei. Alerta s-a dat în Sectorul 1

Un bărbat bănuit de furtul unui bancomat bitcoin dintr-un restaurant al Sectorului 1 a fost arestat, în timp ce complicele lui a fugit din ţară, dar a fost prins când a revenit.

166 afișări
Imaginea articolului Furtul unui bancomat Bitcoin din Bucureşti s-a lăsat cu o pagubă de 90.000 lei. Alerta s-a dat în Sectorul 1

Furtul unui bancomat Bitcoin din Bucureşti s-a lăsat cu o pagubă de 90.000 lei. Alerta s-a dat în Sectorul 1

Luni noapte, poliţistii din Bucureşti au prins un bărbat în vârstă de 26 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare în lipsă, cercetat într-un dosar penal de furt calificat, cu un prejudiciu estimat la 87.500 de lei.

Pe 19 ianuarie, noaptea, dintr-un restaurant din Sectorul 1 a fost furat un terminal ATM bitcoin, informează Poliţia Capitalei.

Anchetatorii au stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către doi bărbaţi, în vârstă de 26, respectiv 35 de ani.

Practic, în urma unei înţelegeri prealabile, cei doi au închiriat un autoturism din străinătate, apoi au cumpărat instrumente specifice spargerii şi transportului bancomatului. Ulterior, ar fi supravegheat locaţia vizată, pentru stabilirea detaliilor necesare punerii în aplicare a rezoluţiei infracţionale. De asemenea, la momentul comiterii faptei, ar fi distrus o cameră de supraveghere video, pentru a nu fi surprinsă activitatea acestora.

Câteva zile mai târziu, bărbatul de 35 de ani a fost prins într-un aeroport din Capitală, în timp ce plece din ţară. Dus la audieri, a fost reţinut, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Celălalt suspect, în vârstă de 26 de ani, a fugit din România, însă luni a fost prins în aeroport când a revenit în ţară. A fost încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bancomat,
furt,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici