Furtună puternică în Botoşani: Acoperişuri luate de vânt şi copaci doborâţi pe maşini | FOTO

Mai multe acoperişuri ale unor imobile au fost luate de vântul puternic şi mai mulţi copaci au fost doborâţi, în urma unei furtuni care s-a abătut, marţi, asupra unor localităţi din judeţul Botoşani.

2603 afișări
Imaginea articolului Furtună puternică în Botoşani: Acoperişuri luate de vânt şi copaci doborâţi pe maşini | FOTO

Botoşani: Acoperişuri luate de vânt şi copaci doborâţi pe maşini, în urma unei furtuni

Potrivit reprezentanţilor ISU Botoşani, 15 apeluri au fost înregistrate la numărul de urgenţă 112 în urma furtunii care a afectat, marţi, mai multe localităţi din judeţ.

Astfel, pompierii militari şi voluntari intervin pentru degajarea arborilor căzuţi pe carosabil sau autoturisme. De asemenea, un stâlp a fost pus la pământ de vântul puternic pe strada Armoniei din oraş.

Mai multe acoperişuri ale unor imobile au fost luate de vânt în localităţile Dângeni şi Ungureni.

Ploaia căzută în multe dintre localităţi a fost însoţită de grindină.

Judeţul Botoşani a fost, marţi, sub avertizare Cod portocaliu de vijelii, emis de Administraţia Naţională de Meteorologie. Specialiştii prognozau vânturi puternice, cu rafale de peste 70-90 km/h, vijelie, grindină de dimensiuni mici si medii, averse ce vor cumula 25-35 l/mp şi frecvente descărcări electrice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici