Furtunile au făcut ravagii la Bacău: Acoperişuri luate de vânt şi mai multe maşini avariate | FOTO, VIDEO

Trei acoperişuri au fost luate de vânt şi au avariat zece maşini, în Bacău, după o vijelie care a durat mai bine de o oră şi jumătate. Subsolul unui liceu a fost inundat. Nicio persoană nu a fost rănită.

1410 afișări
Imaginea articolului Furtunile au făcut ravagii la Bacău: Acoperişuri luate de vânt şi mai multe maşini avariate | FOTO, VIDEO

Furtunile au făcut ravagii la Bacău: Acoperişuri luate de vânt şi mai multe maşini avariate | FOTO, VIDEO

„În municipiul Bacău au fost luate de vânt trei acoperişuri. Este vorba despre acoperişul de pe strada 9 mai, de la Liceul Economic, unde au fost avariate şi două autoturisme, pe strada Nicolae Bălcescu, la nr.12, un acoperiş de bloc a fost pus la pământ şi a avariat alte şapte autoturisme, iar pe strada Alexei Tolstoi a fost avariat un autoturism tot din cauza unui acoperiş luat de vânt", a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină şi la Liceul Fedindand I, unde se inundase subsolul. Pentru că apa era prea mică, nu s-a putut interveni cu motopompa, aşa că angajaţii liceului au trebuit să scoată apa cu mături şi făraşe pentru a evacua apa.
Potrivit reprezentanţilor ISU Bacău nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Judeţul Bacău s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de fenomene extreme între orele 12.40 şi 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici