Gabriel Toncean: „Sălile de fitness se vor redeschide în cel mai scurt timp”

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness că, în urma discuţiilor pe care le-a purtat miercuri cu reprezentaţi ai Guvernului şi ai Parlamentului României, are convingerea că sălile de fitness se vor redeschide în cel mai scurt timp.

509 afișări
Imaginea articolului Gabriel Toncean: „Sălile de fitness se vor redeschide în cel mai scurt timp”

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Am asigurat autorităţile că noi, iubitorii şi practicanţii acestui sport, vom respecta toate măsurile de precauţie, la fel cum am făcut-o şi până acum”, a scris Gabriel Toncean pe pagina sa de facebook, precizând că a găsit şi în actualul premier al României un sprijin pentru iubitorii sportului.

„Sunt convins că Executivul condus de Prim-ministrul Florin Cîţu va lua cele mai bune decizii” a mai spus Toncean, care mai adaugă că susţine campania de vaccinare împotriva Covid-19 şi consideră că imunizarea împotriva noului coronavirus va fi factorul determinant pentru revenirea la normalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici